Arkiv for ‘Om Cirkeline’ kategorien

Juleaften

D. 28. december, 2008 af Far

Julen aften holdt vi hos onkel René og tante Ann.

Det var en dejlig aften og Cirkeline fik mange gode gaver. Faktisk så mange at det ikke rigtigt var til at kapere. Men da vi kom hjem brugte far et par timer på at pakke alle tingene ud af papæskerne og sætte batterier i, så det var klar til næste morgen. så de efterfølgende par dage fik hun leget med alle de fine ting.

Der er lidt billeder her:

Cirkeline 2 år

D. 22. december, 2008 af Far

Så har Cirkeline haft 2 års fødselsdag, og hun har fået en masse gode gaver.

D. 18. havde hun hele dagplejen på besøg og det var rigtigt hyggeligt. og d. 22. på selve dagen kom familien så på besøg til lasagne, frikadeller, pizzasnegle, pølsehorn og selvfølgelig lagkage. Og der fik Cirkeline selvfølgelig en masse gode gaver 🙂

Der er biller fra dagen her:

Eeeej far

D. 25. november, 2008 af Far

Årets første sne i Tvede. Og det syntes Cirkeline var noget mærkeligt noget, og troede åbenbart at det var noget jeg havde lavet, så hendes eneste kommentar til det var “Eeeej far”.

AV AV

D. 16. november, 2008 af Far

Så lærte vi at levende lys er meget varme.

Cirkeline og hendes mor skulle lave konfekt i dag, og det var også smadder hyggeligt ind til hun havde spist sig mæt i chokolade.

Og så skulle hun jo lige undersøge det der chokolade fondue sæt der smeltede chokoladen, og det gik også meget godt med at sige “av av” og så herefter puste lyset ud et par gange til stor irritation for mor.

Meen hun skulle også lige være helt sikker på at det var av av, så fingeren skulle lige et lille smut ind forbi flammen. Og ja, den var god nok. Det var AV AV!

Men der skete heldigvis ikke noget udover at det selvfølgelig gjorde ondt.

Cirkeline skal være storesøster

D. 7. juli, 2008 af Far

Forventet ankomst af den lille ny: Marts 2009